Se suspenen les dues baixades de la Transsegre per la sequera

Se suspenen les dues baixades de la Transsegre per la sequera.


👈👈👈 enllaç notícia.

L’organització ha decidit mantenir les activitats d’oci al Parc del riu pel cap de setmana.

 

L’organització de la Transsegre, conjuntament amb la Paeria de Balaguer, han anunciat que l’edició d’enguany de la festa no comptarà amb les baixades en embarcacions, tant en la de dissabte com en la del diumenge.

La greu sequera que pateix el territori ha sigut el principal escull per celebrar la festa amb normalitat, sobretot per la impossibilitat de demanar més cabal al riu i per elaborar i enviar un pla de seguretat a temps.

No obstant, la Transsegre sí que segueix en peu amb les activitats d’oci que se celebraran els dies 7, 8 i 9 de juliol. A l’espera de confirmar l’agenda al complet, des del divendres i fins el diumenge el Parc de la Transsegre comptarà amb activitats infantils, la Petita Transsegre, Foodtrucks i concerts amb Lagrimas de Sangre com a cap de cartell.

Des de l’organització esperen que l’any vinent es pugui celebrar amb plena normalitat tot i que amb algunes restriccions pel que fa a nombre d’embarcacions, la prohibició de beure alcohol durant les baixades i més control de seguretat.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Lo més vist

CAMPUS MULTIESPORTIUS