Detenen dos agents de la policia local d’Alcarràs.

Detenen dos agents de la policia local d’Alcarràs per la sostracció d’eines d’una operació antidroga.

La Policia Nacional els atribueix el robatori d’humidificadors, bàscules i ventiladors d’una nau precintada de Torres de Segre.


La Policia Nacional va detenir fa poc més de dos setmanes dos policies locals d’Alcarràs per la seva presumpta vinculació amb el robatori d’eines de dos naus del polígon Panamá de Torres de Segre que van quedar precintades al març després de desarticular una plantació de marihuana. Durant l’operació feta fa tres mesos es va detenir els encarregats de vigilar els magatzems adaptats pel cultiu, amb 2.000 plantes de maria.
Segons ha pogut saber aquest diari de fonts ben informades, els dos policies locals no tindrien cap relació amb la plantació de marihuana sinó que se’ls hauria arrestat per sostraure, suposadament, bàscules o altres eines que es feien servir per la plantació, com ventiladors, humidificadors, extractors, aires i generadors.
L’operació antidroga es remunta al passat mes de març, quan la Policia Nacional de Lleida i Vinaròs va detenir quatre persones relacionades amb el cultiu de marihuana en dos naus del polígon Panamá de Torres de Segre. La marihuana es va retirar d’aquests magatzems però no les eines i la maquinària que feien servir els vigilants d’aquesta plantació. Les naus es van precintar però fa més de dos setmanes el propietari es va adonar que s’havien trencat els precintes i que havia desaparegut tota aquesta maquinària. Va ser llavors quan la investigació va analitzar les càmeres de seguretat del polígon Panamá de Torres de Segre i es va adonar que un camió, suposadament amb persones relacionades amb la plantació que havien quedat en llibertat, va aparcar a la nau per preparar el material i emportar-se’n una part. La sorpresa va arribar quan es van adonar que poc després que marxés el camió hi va fer cap un cotxe-patrulla de la Policia Local d’Alcarràs amb dos agents que, suposadament, també s’haurien endut material amb aquest mateix vehicle oficial. L’operació es va repetir la nit següent i finalment la Policia Nacional va detenir els dos agents després d’identificar els policies que estaven de guàrdia aquella nit. Segons ha pogut saber aquest diari de fonts solvents, els agents van col·laborar i es va recuperar el material. Després de la detenció, la Policia Nacional va fer les diligències pertinents i van quedar en llibertat. Al ser preguntat per aquest diari, l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés, va dir que li havia arribat “rumorologia” dels fets però que no podia dir res al ser un cas “judicialitzat”.

Lo més vist

CAMPUS MULTIESPORTIUS