HISTÒRIA

-HISTÒRIA DE L’EMISSORA-


Era el 19 de juliol de 1986 quan per primera vegada Ràdio Artesa de Segre arribava a les llars dels habitants de la nostra ciutat.

Durant aproximadament 6 anys les seves emissions es realitzaven des d’un domicili privat.

No va ser fins al 14 de març de 1992 quan es constituí el Patronat Municipal de l’Emissora de Ràdio, "ara desmantellat pel consistori" i a conseqüència d’això, es traslladen els estudis al 2on pis del carrer Escoles 8, just a sobre de l’emblemàtic edifici de La Dàlia Blanca que gentilment, els seus socis,  cediren una part de les seves instal·lacions per tal d’ubicar Ràdio Artesa de Segre.

Degut a aquest canvi, l’emissora municipal va fer un salt qualitatiu a l’obtenir el recolzament del consistori i això produí una millora considerable tant en l’aspecte d’infraestructura com d’equipaments i a conseqüència d’això la senyal de Ràdio Artesa de Segre va poder arribar a tota la seva comarca. Actualment l'emissora es troba al edifici "Cubbtural" al c/ Mª Anzizu 32

Durant tots aquests anys a Ràdio Artesa de Segre hi ha anat passant diferents col·laboradors de diferents edats, diverses maneres de pensar, però que amb el seu esforç i dedicació altruistes han anat perfilant el que és actualment l’emissora municipal.

Sens dubte, aquesta, no estaria present si no fos gràcies a la col·laboració desinteressada dels habitants de la seva comarca, dels diferents consistoris que han anat passant per l’ajuntament i de les diferents empreses que l’han recolzat.

En definitiva, gràcies a tota aquesta gent que d’una manera o altra han estat presents en diferents etapes de la història i que sense ells l’emissora municipal no hagués arribat on ha arribat.
Gràcies a tots i totes.