Detingut a Ponts un jove de 21 anys

Detingut a Ponts un jove de 21 anys per circular de forma temerària enmig d'un espai lúdic amb menors.

Els Mossos van detenir aquest dijous un home de 21 anys com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària i un delicte de desobediència. Els fets van passar prop de les 12 del matí, quan una patrulla que accedia a la zona lúdica del riu a Ponts va veure un vehicle que circulava a alta velocitat per un camí d'aquest espai. 

Al mateix moment un monitor d'un espai infantil de lleure va requerir els agents i els va informar que aquell mateix vehicle havia realitzat maniobres similars per on es trobava el grup de lleure, amb infants, generant així un perill evident. 

Quan el vehicle tornava al mateix punt per sortir de la zona lúdica els agents el van aturar i el conductor va fer cas omís a les indicacions dels agents, va accelerar i va tornar a passar per on es trobaven els infants, havent-se d'apartar de la trajectòria del vehicle. 

Els agents van iniciar la recerca del vehicle i el van localitzar abandonat, amb les portes obertes, al final d'un camí que porta al riu. Gràcies a la documentació del vehicle els agents es van adreçar a un domicili de la mateixa població on el van localitzar i detenir. A banda de la conducció temerària i la desobediència també va resultar que no havia obtingut mai el permís de conduir. 

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial el proper dilluns.

Lo més vist

CAMPUS MULTIESPORTIUS